Send us your voice article

Un soft romanesc lumineaza deschiderea Olimpiadei de iarna 2010

RCampus Learning Technologies at Your Fingertips
Skip to main content
Jocurile Olimpice de Iarna se deschid la Vancouver, Canada, pe 12 februarie cu un spectacol laser care se va desfasura pe baza unui soft elaborat de doi tineri din Sfantu Gheorghe. Ei isi desfasoara activitatea in cadrul  firmei SC Savvy SRL. Este o poveste de succes si pentru Incubatorul Tehnologic si de Afaceri  ECOMAT ICPE-CA in cadrul caruia, in anul 2008,  firma amintita a fost incubata.

In baza programului national "Dezvoltarea infrastructurii de inovare si transfer tehnologic INFRATECH", initiativa a Autoritatii Nationale de Cercetare Stiintifica - MECT, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a finalizat in anul 2007 un incubator de afaceri in cadrul Sucursalei ICPE-CA din Sfantu Gheorghe. Acest incubator ofera sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de IMM-uri din sectorul productiv, inclusiv servicii in domeniul ingineriei electrice.

Firma SC Savvy SRL a fost sprijinita de Incubatorul Tehnologic si de Afaceri ICPE-CA, Sucursala Sfantu Gheorghe, prin punerea la dispozitie a unor spatii pentru desfasurarea activitatii la preturi modice, prin servicii de secretariat, prin comunicare (internet, telefonie, fax) si prin accesul firmei la utilitati, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat de presa al ICPE-CA. Detalii aici.

Articolul este preluat de pe portalul www.ziarulstiintelor.eu cu permisiunea autorului.

by: (*;*)      

Be the first to voice an opinion about this article


Let the world hear your voice.

Submit an article about anything related to school and education and get published here.